logo_Mowic_bez_Slow
logo_univ_psiho_mini

• Stowarzyszenie na rzecz Wspomagajacych Sposobów Porozumiewania się \”Mowic bez Slow\” este un ONG din Polonia care implementeaza proiecte sociale si educationale. Prin proiectele desfasurate a reusit sa atraga fonduri guvernamentale alocate special pentru implementarea comunicarii augmentative si alternative. Expertii sai au furnizat training pentru specialistii ucraineeni in cele 3 centre de dezvoltare a comunicarii augmentative si alternative din tara (in Cracovia, Jaszkotle, Zamość). In Polonia, de asemenea, in prezent exista studii postuniversitare pentru comunicare augmentativa si alternativa. Asociatia coopereaza cu scoli si centre pentru educatie speciala.

http://www.aac.org.pl/
 

• Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti asigură pregătirea iniţială şi formarea continuă în domeniul Psihologiei şi Ştiinţelor Educaţiei pentru specialişti din domeniul sănătăţii, educaţiei şi industriei. Prin misiunea sa, de a pregăti specialişti de performanţă în domeniile Psihologiei şi Ştiinţelor Educaţiei, facultatea contribuie la dezvoltarea societăţii româneşti, în contextul integrării ţării noastre în Comunitatea Europeană.

http://fpse.unibuc.ro
 

Sponsor WIDGIT
Pionier in domeniul dezvoltarii materialelor pentru persoanele cu dizabilitati acum 30 de ani, Widgit este azi una din importantele companii de profil din Marea Britanie. O parte din tehnologia formării a fost asigurată gratie acestui sponsor (softurile educaţionale utilizate ca exemplu de lucru în partea practică).

http://www.widgit.com